Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 de juliol del 2023

'The Marvels'.

L’altre dia teníem noves imatges de The Marvels, doncs avui ja tenim el nou tràiler que ha publicat Marvel Studios.

Aquest film del UCM està dirigit per Nia DaCosta (Candyman, Little Woods) i és una seqüela del film de 2019 Captain Marvel. El film està protagonitzat per Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh i Samuel L. Jackson.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


The Marvels veurà el retorn de la guanyadora d’un Oscar Brie Larson mentre reprèn el seu paper de Carol Danvers/Captain Marvel, a qui els fans van veure per últim cop a Avengers: Endgame. La seqüela estarà dirigida per Nia DaCosta (Candyman), a partir d’un guió escrit per Megan McDonnell.

“Carol Danvers, també coneguda com Capitana Marvel, va recuperar la seva identitat del tirànic Kree i és va venjar de la Intel·ligència Suprema”, es pot llegir en la sinopsis. “Però les conseqüències no desitjades fan que Carol Danvers carregui amb la carga d’un univers desestabilitzat. Quan els seus deures l’envien a un forat de cuc anòmal vinculat a un revolucionari Kree, els seus poders s’emboliquen amb els de la seva súper fan de Jersey City, Kamala Khan, també coneguda com Ms. Marvel i la neboda separada de Carol, ara S.A.B.E.R. astronauta Capitana Monica Rambeau. Juntes, aquest trio improbable ha d’unir-se i aprendre a treballar en equip per a salvar l’univers com a The Marvels.

Al costat de Larson en aquesta seqüela tindrem a l’estrella emergent de WandaVision, Teyonah Parris, com a Monica Rambeau i la nouvinguda al MCU, Iman Vellani, com a Kamala Khan/Ms. Marvel, que ja va debutar en la seva pròpia sèrie aquest any. L’actriu anglesa Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) també ha estat escollida per al paper d’antagonista del film.

Captain Marvel va fer el seu debut el 2019, on va recaptar un total de $1,128,462,972, el que la va convertir en el cinquè film més taquiller d’aquell any. També va estar protagonitzat per Samuel L. Jackson i Ben Mendelsohn, els quals protagonitzaran la seva pròpia sèrie de Disney+, Secret Invasion.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada