Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 10 de juliol del 2023

'Beetlejuice 2'.

Noves fotografies des del set de rodatge de Beetlejuice 2, de la tan esperada seqüela de Tim Burton han aparegut en línia (a través de la revista People). Les imatges ens donen un primer cop d’ull al nou personatge de Jenna Ortega.

Una de les fotografies mostra a l’estrella de Wednesday amb un vestit de núvia. Això podria mostrar el tracte del seu personatge amb el malvat protagonista, que seria semblant al que va fer Lydia Deetz en el primer film. També inclou un cop d’ull al retorn de Winona Ryder a la franquícia de comèdia negra.

Beetlejuice 2 tornarà a estar dirigit per Tim Burton. Això marcaria el retorn de Burton com a director d’un llargmetratge quatre anys després de dirigir el film live-action Dumbo de Disney. Després de treballar junts inicialment en la sèrie Wednesday de Netflix, l’estrella de Scream VI, Jenna Ortega, es reuneix de nou amb Burton i interpretarà a la filla de Lydia Deetz de Ryder. El projecte ha estat en desenvolupament durant més de tres dècades, amb Burton inicialment planificant establir la seqüela a Hawaii. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument des de l’última versió del projecte.

Beetlejuice va estar protagonitzat per Keaton, Winona Ryder, Catherin O’Hara, Jeffrey Jones, Alec Baldwin i Geena Davis. El film es centrava en una parella casada que havia mort i que va recorre als serveis del odiós i trapella poltergeist del inframón per a espantar als nous residents de la seva antiga llar. Des del seu debut, va obtenir tant èxit comercial com de crítica amb una taquilla de $74.714.298. Degut al seu èxit i la influència de la cultura pop, va generar una sèrie animada, videojocs i un musical.

La seqüela arribarà el 06 de Setembre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada