Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 de juliol del 2023

'Alita: Battle Angel 2'.


Quatre anys després de la seva estrena als cinemes, Alita: Battle Angel, creix l’interès d’una continuació.

A principis d’any, el productor Jon Landau va confirmar que havia començat el treball en la pròxima entrega i que s’espera que utilitzi la mateixa tecnologia que vam poder veure a Avatar: The Way of Water.

Ara, és James Cameron el que ha parlat breument del projecte aparentment confirmant que s’està desenvolupant múltiples seqüeles de Alita.

“A Avatar, estic treballant a Wellington i Los Angeles”, va dir Cameron sobre la raó per el qual ell i la seva esposa Suzy Amis Cameron han decidit vendre la seva casa. “I en els nous films de Alita: Battle Angel, estaré treballant a Austin, així que ja no tenia sentit per a nosaltres”.

El film de 2019 va estar dirigit per Robert Rodríguez a partir d’un guió escrit per James Cameron, Laeta Kalogridis i Rodríguez. Basat en la sèrie manga Gunnm de Yukito Kishiro, Alita: Battle Angel va estar produïda per Cameron i Jon Landau.

Basat en la sèrie de manga Gunnm de Yukito Kishiro, Alita: Battle Angel també va estar protagonitzat per Christoph Waltz (Django Unchained, Spectre, No Time to Die) Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Ed Skrein (Deadpool) i Jackie Earle Haley (Watchmen, Shutter Island). Va ser l’últim film de 20th Century Fox que es va estrenar abans de l’absorció per part de Disney. El film va recaptar un total de $404.980.543 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada