Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 de juliol del 2023

'Deadpool 3'.

Un nou cop d’ull al nou film de Univers Cinematogràfic de Marvel, Deadpool 3, ha mostrat com es veurà el vestit de Wolverine de Hugh Jackman.

Una de les més grans sorpreses de la tercera pel·lícula de Deadpool protagonitzat per Ryan Reynolds va ser l’anunci de que Jackman tornaria a interpretar el seu paper de X-Men com a Wolverine. Després de que es va pensar que el film de 2017, Logan, era el seu cant de cigne del personatge, una nova foto publicada en les històries d’Instagram de Jackman i Reynolds mostra a Deadpool i Wolverine caracteritzats.  

A continuació podeu veure la foto...

També, a través de Discussing Film, tenim dues fotografies més dels dos protagonistes lluitant a la platja, que podeu veure a continuació...

Deadpool 3 està escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

Aquest serà el primer film de la franquícia Deadpool que s’estrenarà sota el paraigües de Marvel Studios, després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada