Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 de juliol del 2023

'Traon: Ares'.


L’alumne de Gotham i l’estrella de Star Wars Jedi: Survivor, Cameron Monaghan s’ha unit al repartiment de Tron: Ares.

Tal com informava Deadline, Monaghan ha tancat un acord per aparèixer en la pròxima tercera entrega de Tron de Disney. Tot i això, encara no es sap res del seu personatge. Monaghan s’uneix al repartiment que ja inclou a Jared Leto, Evan Peters, Jodie Turner-Smith i Greta Lee.

Monaghan és millor conegut pel doble paper com a Joker Jerome i Jeremiah Valeska en la sèrie de televisió Gotham de DC a Fox. També va interpretar a protagonista principal Cal Kestis en el videojoc de 2019 de Star Wars Jedi: Fallen Order i la seva recent seqüela, Jedi: Survivor. Altres actuacions inclouen a Ian Gallagher a Shameless i la veu de Superboy de DC a Reign of the Superman.

També l’actriu de Yellowjackets, Sarah Desjardins s’ha unit al repartiment del pròxim film. Com també ha informat Deadline, Desjardins ha estat escollida per a incorporar-se al repartiment. Com en el cas de Monaghan, es desconeix quin personatge interpretarà.

També com assenyalen des de Deadline, Disney sembla estar completant el repartiment del film, abans d’una possible vaga d’actors el Screen Actors Guild (Sindicat d’actors de Pantalla-SAG-AFTRA). La vaga ha començat aquesta nit, en tan en quan els actors no hagin arribat a un acord amb els principals estudis i serveis de streaming de Hollywood. Suposant que s’evités la vaga de SAG, Tron: Ares començaria rodatge a finals d’agost.

En quant a Desjardins, l’actriu és millor coneguda pel seu paper de Callie Sadecki al popular drama de Showtime Yellowjackets. També interpreta a Maddie Redfield en el thriller d’acció de Netflix The Night Agent. Altres actuacions de Desjardins inclouen Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina, Van Helsing, Supernatural i Clue.

La saga Tron va començar l’any 1982 amb el film de Steven Lisberger i protagonitzat per Jeff Bridges, on va interpretar a Kevin Flynn, un desenvolupador de videojocs que es transporta dintre de la seva pròpia creació i s’uneix a un programa de seguretat anomenat Tron. La saga va continuar amb Tron: Legacy el 2010, dirigit per Joseph Kosinski, qui recentment ha dirigit Top: Gun Maverick. Aquest film va estar protagonitzat per Garrett Hedlund i Olivia Wilde.

Ara, tenim el pròxim tercer film titulat Tron: Ares. Peters, famós pels seus papers de Quicksilver a la saga X-Men i Jeffrey Dahmer a Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story, s’uneix al repartiment. El repartiment també inclou a Jared Leto per a un paper principal.

Tron: Ares estarà dirigit per Joachim Rønning, qui anteriorment va dirigir Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales i Maleficent: Mistress of Evil.

Emma Ludbrook, Jeffrey Springer i Leto produeixen. Russell Allen és productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada