Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 de juliol del 2023

'Reservation Dogs Season 3'.


El creador Sterlin Harjo ha utilitzat Instagram per  anunciar la tercera temporada de Reservation Dogs que conclourà l’execució de la comèdia.

Harjo ha admès que acabar la sèrie ha estat una decisió difícil, però la “decisió correcte creativament per a la sèrie”. Això definitivament és una sorpresa per als fans, especialment quan les dues primeres entregues han rebut elogis generalitzats de la crítica, incloent el Premi Peabody i una nominació al Globus d’Or.

“Sempre vaig saber quin seria el final d’aquesta història, simplement no sabia quan arribaria”, va escriure Harjo. “A mesura que continuem explicant històries i escrivint guions aquesta temporada, ens va quedar clar als productors, a Taika i a mi que el final de la tercera temporada és el final perfecte per a la sèrie”.

Va continuar: “Quan se’ns va ocorre la idea de Reservation Dogs, no vaig pensar que la sèrie es faria, però afortunadament es va fer. La primera i més bàsica idea per a nosaltres com a nadius, va ser ensenyar-li al món que l’humor nadiu i els nadius són divertits [...] ha estat un somni col·laborar i realitzar un espectacle que està completament escrit, dirigit i protagonitzat per gent nadiu. Aquestes són les nostres històries i representen a la nostre gent. Sabem que és una responsabilitat gran i mai ens ho vam prendre a la lleugera”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al seu post de Instagram:

Reservation Dogs es centra en la vida de quatre adolescents nadius americans en la zona rural de Oklahoma, que passen els seus dies cometent delictes...i combatent-los. La sèrie estarà protagonitzada per D’Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) com a Bear, Devery Jacobs (American Gods) com Elora Danan, Paulina Alexis (Beans) com a Willie Jack i la nouvinguda Lane Factor com a Cheese.

Reservation Dogs és una creació i producció executiva de Taika Waititi i Sterlin Harjo. La sèrie també està produïda per Garrett Basch a través de la seva companyia Scott Rudin Productions. Això marca l’últim projecte de Waititi amb FX, després de la popular sèrie de falsos documentals What We Do in the Shadows.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada