Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de juliol del 2023

'Superman: Legacy'.


Després del càsting oficial de David Corenswet i Rachel Brosnahan, el director de Superman: Legacy, James Gunn, ha revelat un nou detall sobre el molt esperat film de superherois de DC Studios. A través dels seus comptes a les xarxes socials, Gunn va confirmar que el pròxim film no inclourà la infància del heroi Kryptonià a Kansas, ja que la seva història d’origen ja s’ha presentat diverses vegades en films i sèries anteriors.

“Crec que ja hem vist el seu origen forces vegades en el cinema en aquest moment!”, va dir Gunn a través del seu compte de Bluesky quan un fan li va demanar que adaptes les pàgines inicials dels còmics de All-Star Superman. Mentre tant, quan un fan es va oferir com a voluntari per a interpretar la versió jove del Superman de Corenswet a Instagram, Gunn va respondre que “no hi haurà el jove Clark” en el film.

A més a més, el cineasta també va oferir una nova actualització sobre l’estat actual de preproducció de Superman: Legacy. Va revelar que ja ha començat a desenvolupar la partitura per al nou tema de Superman.

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent de Smallville, Kansas. Ell és l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que veu la bondat com quelcom passat de moda”.

La primera fase del nou Univers de DC, anomenada Capítol U: Déus i Monstres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclou a Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin anomenat The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulada Supergirl: Woman of Tomorrow, un film de Swamp Thing i diverses sèries de televsió.

El film estarà protagonitzat per David Corenswet (Hollywood, The Politician) com a Clark Kent/Superman i la guanyadora del Globus d’Or Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) com a Lois Lane. El càsting per al pròxim Lex Luthor està actualment en marxa, hi ha el rumor que Alexander i Bill Skarsgård estan a la llista d’actors que podrien interpretar al malvat de DC.

S’espera que la producció comenci a principis de 2024, just en el camí per a la seva estrena actualment programat per al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada