Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 14 de febrer del 2018

'A Quiet Place'.


La noticia és de fa uns quants mesos, hi ara ha sortit el segon tràiler. ‘A Quiet Place’ va començar quan Paramount va comprar el guió original de Scott Beck i Bryan Woods.  Segons informava DHD en el seu dia, l’estudi va quedar satisfet amb guió, que va oferir als dos guionistes un acord general per escriure i dirigir futurs projectes. Krasinski es va afegir més tard al projecte i va escriure una nova versió del guió abans de la seva entrada en producció a finals de l’estiu passat i amb el punt de mira a estrenar-se el pròxim més d’Abril.

Es la tercera pel·lícula de Krasinski, la primera en col·laboració amb la seva dona, Emily Blunt i la primera que realitza sota un gran segell de Hollywood.

És terror sobrenatural: L’argument, ens presenta a una família amenaçada per una força misteriosa, que reacciona als sons, en especial al dels humans, i que porvoca que totes les activitats es desenvolupin en el més absolut silenci. L’equip de producció està format per: Charlotte Bruus Christensen en la fotografia (‘Jagten’), Jeffrey Beecroft en el disseny de producció (‘Twelve Monkeys’, ‘Dance with Wolves’, ‘Pain & Gain’) i els efectes especials a càrrec de Scott Farrar (‘S.W: Return of the Jedi’, ‘Jurassic Park’, ‘Transformers’, ‘Backdraft’).

La pel·lícula està produïda per Michael Bay i el seu segell Platinium Dunes, a continuació el segon tràiler...

        

        

Estrena 06 d’Abril a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada