Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 23 de febrer del 2018

'SONIC'.



Segons sembla a ser ahir, SEGA i Paramount Pictures van arribar a un acord per a produir una pel·lícula del seu famós eriçó, ‘Sonic’, per estrenar-la el Novembre de 2019.

Aquest acord és un pas important de cara a l’expansió de ‘Sonic the Hedgehog’, per a que el personatge arribi a nou públic a nivell mundial. Com a part de l’estratègia IP, ‘Sonic the Hedgehog’, el Grup SEGA ha estat treballant per expandir aquest personatge més enllà dels vídeo jocs, per convertir-se en una franquícia d’entreteniment. Recentment, Sonic ha tingut una sèrie animada a la televisió, en productes de consum, a la consola i jocs per a mòbil, entre d’altres.

“Estic molt honrat que les nostres companyies SEGA i MARZA Animation Planet CO. Ltd, propietat del grup SEGA, tenen aquesta increïble oportunitat de col·laborar amb Paramount Pictures per endegar aquesta producció, que durà a Sonic a la gran pantalla per primer cop. Des de que va ser introduït al món per primera vegada fa 26 anys, Sonic ha continuat creixent en popularitat com a part de la nostre estratègia bàsica, centrada en els vídeo jocs. A més dels vídeo jocs, això proporciona a SEGA una fantàstica oportunitat per a compartir a Sonic amb tothom i no podem revelar res més al futur públic”, va dir el president i conseller delegat de SEGA Holdings, Haruki Satomi.

Paramount Pictures treballarà conjuntament amb SEGA Amèrica, per a dur SONIC a la gran pantalla, va dir Jim Gianopulos, president i conseller delegat de Paramount Pictures.

“Estem increïblement entusiasmats de treballar amb SEGA, per dur aquest icònic personatge al públic de tot el món”, va dir Gianopulos. “Esperem amb interès la nostra associació en aquesta gran aventura”.

La pel·lícula te fixada la data d’estrena per al 15 de Novembre de 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada