Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 2 de febrer del 2018

'You Are My Friend'.

Des de THR ens informen de que Tom Hanks donarà vida a Fred Rogers a ‘You Are My Friend’, pel·lícula basada en el llegendari presentador del programa infantil Mr. Rogers’ Neigborhood, guanyador de la Medalla Presidencial, posseïdor de 40 guardons honorífics, un Peabody, un asteroide, membre del TV Hall of Fame, etc. Una d’aquestes persones que va jugar a la vida i es va passar el joc al convertir-se en una figura clau en la televisió infantil estatunidenc, millorant la vida de milions de petits amb un missatge d’acceptació, de la gestió de les seves emocions i el valor de la humanitat, en general.

        

Rogers ha tingut un documental que parla d’ell en el Festival de Sundance.

        

Tom Hanks serà Rogers, tot i que la pel·lícula no es centri en ell. És, en realitat, la història del periodista Tom Junod –guanyador en dos ocasions del premi Ellie, el premi més prestigiós que s’entrega en el periodisme gràfic-, qui rep l’encàrrec de fer un reportatge sobre el presentador. Junod s’apropa a Mr. Rogers amb la intenció de fer “caure” la seva fama, fins que inevitablement acaba corprès per  candor i la bondat d’aquest senyor.

La pel·lícula estarà dirigida per Marielle Heller (’Diary of a Teenage Girl’) i amb guió de Micah Fitzerman-Blue i Noah Harpster.

Via THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada