Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 1 de febrer del 2018

'Cowboy Ninja Viking'.


Des de THR ens informen de que el pròxim projecte de Michelle McLaren -directora que anava a dirigir ‘Wonder Woman’, abans que Patti Jenkins-, és titula ‘Cowboy Ninja Viking’ que dirigirà per a Universal.

‘Cowboy Ninja Viking’ és una aventura d’acció, i que comptarà amb Chris Pratt en el paper protagonista. És tracta de l’adaptació d’un còmic de Image, escrit per A.J. Liberman i il·lustrat per Riley Rossmo, que va començar la seva publicació l’any 2001, i que ens presenta a una unitat especial de intel·ligència creada a partir de pacients amb personalitats múltiples -tres, per norma- anomenats Trigèmins. El més letal d’ells és el format per el trio Cowboy Ninja Viking, i l’escollit per “caçar” als seus companys de secció quan aquests decideixen revelar-se contra els seus superiors.

McLaren, ha estat l’escollida per davant de unes dues altres candidates, la primera la directora de ‘Kung Fu Panda 2’, Jennifer Yuh Nelson; i Rick Famuyiwa (Dope, i en el seu moment escollit per a dirigir ‘Flash’). Dirigirà sobre un guió el qual l’últim esborrany està escrit per Craig Mazin (‘The Hangover: part 2’), a partir d’un guió original de Paul Wernick i Rhett Reese (els guionistes de ‘Deadpool’ i ‘Life’).

Via THR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada