Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 13 de febrer del 2018

'Kitty Pride'.


Des de Deadline ens informen de que 20th Century Fox està preparant una nova pel·lícula dels ‘X-Men’, hi ho estava fent en el més absolut secretisme, fins ara. Aquest projecte estarà dirigit per Tim Miller (‘Deadpool’ i la pròxima ‘Terminator’), el guió anirà a càrrec de Brian Michael Bendis, un dels noms més coneguts del món dels còmics, responsable entre d’altres de Spider-Man, Alias o els propis X-Men.

I per ara té el títol provisional de #143.

El mes de Gener, Collider ja anunciava aquest projecte que tenia al director associat. Segons el mitjà de comunicació, es tractava d’una pel·lícula en estat embrionari protagonitzat per Kitty Pride, súper heroïna que en el seu dia va interpretar Ellen Page (amb l’habilitat per travessar sòlids).

Realment existeix un número 143 dels còmics dels X-Men, precisament protagonitzat per Kitty Pryde. Una història amb tocs de terror, en la que Pride es veu obligada a lluitar en solitari contra un esser extra dimensional, amb l’habilitat de ferir-la físicament, durant una nit infernal en la Escola de Joves Prodigis de Charles Xavier.

THR, anomenat fonts pròpies, ho rectifica. Kitty Pryde.



Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada