Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 14 de febrer del 2018

'Willy Wonka'.


Des de THR ens informen de la intenció de Warner Bros. de reiniciar la franquícia de ‘Charlie and The Chocolat Factory’. L’escollit per a dirigir-la, seria Paul King, després de l’èxit aconseguit amb les dues entregues de ‘Paddington’, tant per part de la critica com del públic.

King s’ha reunit amb representants de Warner Bros. per aquest nou projecte i tant sols falten els últims detalls per a fer oficial el fitxatge. Aquesta pel·lícula, serà a més, una nova col·laboració amb el productor David Heyman, responsable també de les dues entregues de ‘Paddington’.

‘Willy Wonka’ mirarà de dur-lo més enllà del llibre de Roald Dahl, que ha estat adaptat en aquesta ocasió pel guionista Simon Rich, conegut sobre tot pel seu treball a ‘Saturday Night Live’ i la sèrie ‘Man Seeking Woman’, de la que és el creador i showrunner.

Segons explica The Hollywood Rerporter, aquesta pel·lícula pretén ser la primera d’una franquícia d’alt nivell artístic i explicarà els orígens del personatge. A la vegada no és l’únic projecte que l’estudi ten en marxa a partir del material de Dahl, ja que també estaria treballant en una nova versió de ‘The Witches’, amb guió de Guillermo del Toro i per a que Robert Zemeckis en sigui el director.

El passat més de Juliol, també va sorgir el rumor de que Ryan Gosling, fos Willy Wonka en aquesta nova franquícia, però a dia d’avui no s’ha confirmat.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada