Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 9 de febrer del 2018

'Lobo'.

Segons informen varies fonts a The Wrap, Michael Bay estaria en conversacions per a dirigir la pel·lícula del DCEU ‘Lobo’. El director, d’acabar fitxant per a dirigir aquest projecte, recolliria definitivament un encàrrec que porta rondant pels despatxos quasi una dècada i pel que hi havia rumors fins hi tot que la dirigiria Guy Ritchie.

‘Lobo’, recordem, que es un caça recompenses intergalactic responsable de l’aniquilació del seu planeta -per a ser l’únic de la seva raça, una empresa en la que obté un exit raonable, però no total, com descobreix per la seva mala sort en un dels seus millor còmics, El Último Czarniano-.


El personatge també te propietats regeneratives, és capaç de seguir el rastre del seu objectiu d’una punta a l’altre del univers, te una enorme estima als dofins i un escorxament multitudinaris, i segueix un codi d’honor que l’obliga a respectar al peu de la lletra els contractes que firma. També parla de si mateix en tercera persona i adorna la seva vestimenta amb un garfi enrotllat en el seu canell amb el que ataca als seus enemics a la medul·la espinal.

Via The Wrap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada