Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 7 de febrer del 2018

'Over the Moon'.

Ha saltat la notícia que el llegendari animador de Disney, Glen Keane –La Sirenita, Aladdín, La Bella i la Bestia, Tarzán i Enredados-, que s’havia jubilat, no li ha durat gaire temps. A part del curtmetratge ‘Dear Basketball’ amb Kobe Bryant i música de John Williams està nominat als Osacr’s...i ara treballarà per Netflix.

La plataforma estatunidenca ha anunciat aquest dimarts el que serà el debut en el llargmetratge amb ‘Over the Moon’, la història d’una jove que intenta complir el seu somni de ser astronauta per conèixer a la llegendària deessa de la lluna.
‘Over the Moon’ s’estrenarà el 2020 i es una coproducció amb l’estudi d’animació Xinés Pearl Studios, on s’estrenarà als cinemes del gegant asiàtic –on Netflix no te presència-. A la resta del món, es presentarà en la plataforma.

A continuació l’únic concept art que ha transcendit...


La pel·lícula, comptarà amb una important porció musical, que ha estat escrita per Audrey Wells (Shall We Dance, Under the Tuscan Sun), produïda per Gennie Rim (Dear Basketball, Duet, també de Keane) i Janet Yang (Joy Luck Club, The People vs. Larry Flynt). Les cançons seran obra de Christopher Curtis (Chaplin: The Musical), Marjorie Duffield i Helen Park (Kpop).

Aquesta serà la segona gran producció animada de Netflix després de Klaus, de Sergio Pablos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada