Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 28 de febrer del 2018

'Silver Surfer'.



Ahir dimarts des de THR ens informaven del estat actual de les adaptacions Marvel de 20th Century Fox.  Tot i l’anunci de finals de l’any passat de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney, sabem que no s’acabarà de concretar fins ben entrat el 2019 o principis del 2020. Varies fonts, indiquen al mitjà de comunicació la seva intenció d’esgotar aquest any i mig/ dos anys màxim, que li queda de marge fins que no s’acabi de completar la compra.

En la notícia, THR i el seu redactor, Borys Kit, ens expliquen un nou projecte: una pel·lícula de ‘Silver Surfer’, que a començat a adaptar Brian K. Vaughan, el responsable dels títols de paper com: ‘Y: El Último Hombre’ o ‘Saga’. Vaughan segueix els passos d’un altre escriptor de còmics, Brian Michael Bendis, immers ara mateix en l’adaptació de la mutant Kitty Pride. Bendis afirma, pel que a ell respecte, Fox no ha desaccelerat ni el més mínim aquests projectes: “Anem a cent milles per hora”, assegura un executiu del estudi sota un pseudònim.

‘Silver Surfer’ i ‘Kitty Pride’ es corresponen amb les dues grans branques de súper herois de Marvel de Fox: ‘Fantastic Four’ i ‘X-Men’. ‘Silver Surfer’, ja va apareixe r a la gran pantalla en la segona pel·lícula de la primera a daptació al cinema dels ‘Fantastic Four’, fa exactament onze anys -un disseny prou ben aconseguit per Weta Design, amb els moviments de Doug Jones i la veu de Laurence Fishburne-.

Per profunditzar en la seva mitologia: ‘Silver Surfer’ és el missatger de Galactus (vist de passada en Fantastic Four 2 i no en la seva forma dels còmics), responsable de captar mons que el seu amo, una entitat còsmica de fenomenals poders i gana eterna, pugui cruspir. Es un personatge amb fisonomia profundament noble atrapat en la circumstància de convertir-se en precedent de la destrucció, i protagonista de bells còmics com ara Requiem, una obra amb possibilitats de ser adaptada per Vaughan.

A continuació l’enllaç de la notícia, que a més afegeix que la pel·lícula de ‘Gambit’, tot i els seus problemes, no sols segueix endavant sinó que el seu pressupost ja ha estat aprovat. Falta tant sols el director. La pel·lícula individual de ‘Dr. Doom’, per Noah Hawley segueix a bon ritme i ‘X-Force’, de Drew Goddard, començarà rodatge al Octubre.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada