Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 8 de febrer del 2018

'Spin-off Fast & Furious'.


Des de Variety ens informen de que Universal Pictures ja ha escollit el director per a dirigir el Spin-off de ‘Fast & Furious’, David Leitch director de ‘Deadpool 2’, i que estarà protagonitzada per Dwayne Johnson ‘The Rock’ i Jason Satham. Els dos actors estan considerats -sobre tot ‘The Rock’-, per a rellançar de nou la franquícia en els papers de agent especial Luke Hobbs i el geni criminal Deckard Shaw, respectivament, donat l’afecte que han generat als fans arrant de la rivalitat desenvolupada paulatinament ambdós i la lluita entre si en la última entrega ‘The Fate of the Furious’ (8ª entrega).

Tot i l’anunci Leitch encara no ha firmat, però la preproducció ja ha començat fins el punt que Leitch ja s’ha reunit amb Johnson (que el cap i a la fi és l’actor principal) i Chris Morgan, guionista habitual de la franquícia, va entregar a principis d’any un esborrany del guió final. Queda però quadrar agendes per començar rodatge en les dates marcades per al mes d’Agost (quan ‘The Rock’ haurà acabat el rodatge de ‘Jungle Cruise’, a les ordres de Jaume Collet-Serra i acompanyat de Emily Blunt).

A partir de l’inici de rodatge, tenen 9 mesos per endavant per acabar-la, ja que la data fixada d’estrena està per al 26 de Juliol de 2019.

Variety també recorda que ‘Fast & Furious 9’ encara no compte amb data d’estrena, però el mitjà està convençut que serà qüestió de temps que anunciïn data, ja que ‘The Fate of the Furious’ ha recaptat 1.236.005.118$ i va divertir a tothom tan al públic com a la critica, arran de la baralla entre Hobbs i Toreto amb Roman en mig dels dos.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada