Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 9 de febrer del 2018

'Phoenix-Joker'.

Des de Variety ens informen de que Joaquin Phoenix, estaria en negociacions per interpretar al Joker que en un principi estaria fora del DCEU, en la pel·lícula en solitari que prepara Todd Phillips (‘The Hangover’, ‘War Dogs’).

D’acord amb fonts pròpies del mitjà estatunidenc, Phoenix ja hauria acceptat el paper tot i que, de manera oficial, l’estudi no ha reconegut l’inici de les negociacions. Sense anar més lluny però, Phoenix i Phillips van tancar un acord personal a principis d’any i solament falta que l’estudi accepti les condicions.

Aquesta pel·lícula, funciona de manera independent a ‘Suicide Squad’, la primera aparició d’aquesta nova versió del Joker que interpreta Jared Leto, es tracta d’un drama criminal que comptarà amb un guió escrit a quatre mans, Todd Phillips i Scott Silver (‘The Fighter’).

Per ara, no se sap si la pel·lícula on participarà Phoenix, estaria en el mateix univers que el Batman de Matt Reeves.

*Com a anècdota, dir que en el seu dia hi havia rumors que Leonardo DiCaprio havia estat a la llista per interpretar aquest Joker. Ara es sap, que va estar a punt de ser contractat, perquè va arribar a mantenir fins a quatre reunions amb Phillips per concretar el personatge, i que finalment no va quallar.


Des de Variety.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada