Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 11 de febrer del 2018

'Finest Kind'.

Des de The Hollywood Reporter, ens informen que han estat presentats els tres protagonistes de la pròxima pel·lícula de Brian Helgeland, guanyador d’un Oscar per ‘L.A. Confidential’ i nominat per ‘Mystic River’; el thriller ‘Finest Kind’.

Els actors escollits són: Jake Gyllenhaal (‘Brokeback Mountain’, ‘Nightcrawler’), Ansel Elgort (‘The Fault in Our Stars’, ‘Baby Driver’) i Zendaya (‘Spider-Man: Homecoming’, ‘The Greatest Showman’).

‘Finest Kind’ estarà produïda per Gary Foster (‘Denial’, ‘The Soloist’, ‘Sleepless in Seattle’) i per Russ Krasnoff (‘Denial’, ‘The Soloist’) sota el segell Krasnoff/Foster Entertaiment, Imperative Entertaiment de Dan Friedkin i Bradley Thomas, i Gyllenhaal i Riva Marker sota el segell Nine Stories Banner. 30WEST finançarà el film. STX International, una filial de STX Entertaiment, serà l’encarregada de distribuir la pel·lícula internacionalment i alhora farà la presentació en el proper Mercat Europeu de Cinema. STX International distribuirà directament la pel·lícula al Regne Unit i Irlanda.

‘Finest Kind’ és un thriller sobre el crim de dos germans (Gyllenhaal i Elgort), que fan un tracte perillós amb un sindicat del crim que els atrau cap a l’inframón de Boston. A mida que van reben pressions, s’han de fer sacrificis i es posarà a prova els lligams -entre els dos germans i entre pare i fill-.

‘Finest Kind’ encara no compte amb data d’estrena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada