Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 14 de febrer del 2018

'Away'.


Catsuka ens porta el primer tràiler d’una pel·lícula animada anomenada ‘Away’, amb la peculiaritat de que, segons explica el mitjà, és la finalització del treball en solitary d’una sola persona: es diu Gints Zilbalodis, és de Letònia, i té 23 anys.




Zilbalodis explica en el seu compte de twitter la qüestió que ha desembocat en aquest projecte. ‘Away’ comença el seu desenvolupament l’any 2015. “Vaig decidir centrar-me en una petita part de la pel·lícula per provar idees visuals i tècniques. Això, al cap i a la fi, es va convertir en ‘Oasis’, un curtmetratge que es va exhibir en alguns festivals”.



“vaig aprendre molt des de que vaig començar a treballar en el projecte. Tornant la mirada enrere, ara puc veure molts errors a ‘Oasis’. En (‘Away’), la pel·lícula final, el curt reapareixerà, refet per complert”.

Zilbaldois explica que la pel·lícula serà completament renderitzada en Maya a baixa resolució. “Estalvia molt de temps i facilita enormement la modificació de petits detalls sense tindre que preocupar-se pel retard alhora de tornar a renderitzar”, afegeix.

A continuació el tràiler, a l’espera de que publiqui l’argument.


Away Trailer from Gints Zilbalodis on Vimeo.

En el seu canal de Vimeo, podem veure els seus curts, com ara ‘Priorities’, per exemple.



Des de Catsuka.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada