Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 5 de febrer del 2018

'Skyscraper'.

D’aquesta pel·lícula va sorgir la noticia ara fa un parell d’anys, hi ahir es va estrenar el tràiler a la superbowl. Segons informava THR, Legendari Pictures va adquirir per 3 milions de dòlars, els drets sobre el guió de ‘Skyscraper’, pel·lícula d’acció que ha escrit i dirigit Rawson Marshall Thurber.

La productora de Thomas Tull, es va fer amb els drets per davant de la disputa que tenien Universal, Sony i Paramount Pictures sobre el guió de Thurber, que suposa un aproximació a l’acció dels anys vuitanta en un espai reduït. ‘Skyscraper’ també va aconseguir en un mateix pac a part del director i guionista, al actor protagonista, Dwayne Johnson, el qual emplaça la història en un gratacels d’última generació a Xina.

No hi havia gaires detalls de l’argument quan es va publicar la noticia, però segons THR te tocs de ‘Die Hard’, que a la vegada la pel·lícula de John McTiernan, tenia influències de la pel·lícula ‘The Towering Inferno’.

Aquesta pel·lícula també reuneix de nou a Johnson i Thurber després de ‘Central Intelligence’, on també era protagonista juntament amb Kevin Hart.

‘Skyscraper’ s’estrena el 13 de Juliol a USA.

A continuació el tràiler i el cartell...

        

        


Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada