Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 23 de febrer del 2018

'Batgirl'.


Segons informa THR, amb el canvi de direcció de Warner/DC, el director Josh Whedon (‘Avengers’) ha quedat fora del projecte de l’adaptació de ‘Batgirl’.

Segons ha dit el propi director en un comunicat, el seu abandonament ve degut al restructurament de la divisió de Warner Bros. dedicada al àmbit dels súper herois, que ara ha quedat en mans de Walter Hamada, com a nou Cap de DC Films, i al reconeixement del propi Whedon de que, mesos després del seu nomenament i segons les seves pròpies paraules, “seguia sense tenir una història” que explicar.

“Agraeixo a Geoff (Johns) i a Toby (Emmerich) -ambdós responsables de producció de DC Films en una etapa prèvia a la incorporació de Hamada- la calidesa que em van demostrar en la seva arribada, i la seva comprensió alhora de parla del meu...uhhh...hi ha una paraula més sexi que ‘fracàs’?, fa saber Whedon en el comunicat.

A tot això cal dir també que, la designació de Chantal Nong com a col·laboradora de Hamada en la nova plantilla de pel·lícules de Warner/DC, segons THR. Nong, apunta al mitjà estatunidenc, ha estat fitxada per supervisar de prop la producció de la nova pel·lícula de ‘Flash’ i ‘Batgirl’.

L’anunci de la seva designació com a “mà dreta” de Hamada ha tingut lloc aquesta setmana, dos dies abans que avui es dones a conèixer la sortida de Whedon. La intenció dels productors es ara trobar a una directora per encarregar-se de la pel·lícula, com va ocorre amb Patty Jenkins amb ‘Wonder Woman’.

Via THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada