Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 10 de febrer del 2018

'Facebook'.


Segons Deadline, Facebook a donat llum verda a la producció d’una nova sèrie, creada per kit Steinkellner y amb Lizzy Weiss com a Showrunner. El projecte, conegut fins fa poc sota el títol de ‘Widow’, serà un drama-comèdia que constarà de deu episodis de mitja hora. La protagonista serà Elisabeth Olsen (Scarlet Witch) i també la hem pogut veure en l’estrena televisiva de ‘Wind River’.

La sèrie va estar a punt de ser produïda per Showtime, però finalment serà Facebook qui s’encarregarà de llançar-la.

El més interessant d’això, és que YouTube Red ja te una sèrie en desenvolupament amb el mateix títol i característiques similars, tot i que més centrada en l’humor negre i amb la firma dels responsables de ‘Santa Clarita Diet’ de Netflix.

A tot això, també cal afegir que l’empresa de Mark Zuckerberg va llençar el passat mes d’Agost, de forma limitada i sols en Estats Units, la seva plataforma de vídeo sota demanda, Facebook Watch, que fins ara funcionava d’una forma similar a YouTube Red –els creadors pengen el seu contingut i es reparteixen els ingressos amb la plataforma-. Fins ara els continguts eren la majoria de no ficció i creats per iniciativa dels partners de la plataforma. El pas següent era el de produir contingut de ficció propi, i ha estat avui quan s’ha concretat.

Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada