Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 11 de febrer del 2018

'Red Notice'.

Des de Deadline, ens informen de que Universal Pictures i Legendary s’han unit per a produir una nova pel·lícula d’acció protagonitzada per Dwayne Johnson ‘Red Notice’ i que estarà escrita i dirigida per Rawson Marshall Thurber –seria la tercera col·laboració entre Dwayne i Thurber, després de treballar junts en ‘Central Intelligence’ i ‘Skyscraper’.

‘Red Notice’ serà un “Thriller Mundial”, i Johnson tindrà un coprotagonista. Segons informen des de Deadline, si la pel·lícula funciona podria arribar a ser una franquícia, el que ha dut una disputa entre múltiples estudis, des de Warner Bros, Paramount, Sony o inclòs Netflix.

S’espera que la pel·lícula estigui llesta per al 2020, ja que juguen amb cert avantatge, al tenir el director i guionista, un equip de producció i una data d’inici prevista. En la notícia també es parla d’un pressupost de 125M$, Johnson cobraria uns 20M$ i Thruber tindria un sou de 8 xifres, en tenir el rol de director i guionista.

Els productors serien: Beau Flynn de FlynnPicturesCo., amb Dwayne Johnson, Dany Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Production, així com també Thurber. Wendy Jacobson seria la productora executiva.

La pel·lícula començarà producció a principis de 2019.

Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada