Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 22 de febrer del 2018

'Bond 25'.


En un primer moment al sortir la notícia, des de Variety ens informaven de que Annapruna Pictures i MGM, la productora de Megan Ellison ha suggerit el nom de Danny Boyle com a director de la pròxima entrega de ‘Bond’.

Al moment de publicar-se aquesta notícia no hi havia oferta oficial. En un principi el nom del director de ‘Trainspotting’, és un candidat més en que aposta la productora, ni Annapruna, ni MGM, ni Eon Pictures, la companyia de Barbara Broccoli i Michael Wilson propietaris del personatge, han dit quelcom sobre l’exclusiva del mitjà de comunicació estatunidenc.

Sobre com esta la negociació, de nou segons Variety, Boyle te interès en el projecte a l’espera de com evoluciona la nova pel·lícula que s’està preparant, amb la productora Working Title -segons The Hollywood Reporter, aquest projecte, es un drama musical d’època, anomenat ‘All You Need’-.
Annapruna vol un nom destacat, per el que seria la seva gran aposta econòmica de futur. Fa uns dies, Christopher Nolan va voler posar punt i final a la seva suposada vinculació amb aquest projecte, com a mínim en aquesta versió del personatge.

Recordem que Daniel Craig, interpretarà al personatge una pel·lícula més, que s’estrenarà al Novembre de 2019.

Des de Variety.

Primera actualització de la notícia: Segons fons de la agència a The Tracking Board, Boyle és el candidat número u.

Actualització de la notícia a dia 21-02-18: Segons Deadline, Danny Boyle s’hauria unit de nou amb el seu guionista de confiança, John Hodge (‘Transpoitting’), per elaborar una pel·lícula de Bond a partir d’una idea original que van vendre als productors de la franquícia. Quan Hodge acabi el seu guió, d’aquí a un parell de mesos, Barbara Broccoli i Michael G. Wilson decidiran si els agrada prou com per donar llum verda i que Boyle la dirigeixi. De succeir això, el guió de ‘Bond 25’ actual, a càrrec de Neal Purvis i Robert Wade, acabaria en un calaix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada