Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 11 de febrer del 2018

'The King'.

Des de The Hollywood reporter ens informen que l’actor protagonista de ‘Call Be by Your Name’ i també de ‘Lady Bird’ Timothée Chalamet, serà el jove Enric V de Anglaterra en una nova pel·lícula per a Netflix. El mitjà també ha confirmat que David Michod (‘Animal Kingdom’) serà el director del film, i escriurà el guió conjuntament amb Joel Edgerton (‘Bright’).

‘The King’ com es titularà la pel·lícula, pretent ser una adaptació shakespereana moderna d’avui en dia, per part del duo de guionistes, que també han treballat junts a ‘Animal Kingdom’ que va dirigir Michod. Chalamet no obstant és més conegut per les seves dues interpretacions, tant a ‘Lady Bird’, dirigida per Greta Gerwig i per la dupla protagonista amb Armie Hamer a ‘Call Me by Your Name’, de Luca Guadagnino, la qual li ha valgut una nominació als Oscar’s.

Enric V va ser un dels reis més coneguts de la història anglesa (1387-1422) i va liderar dues invasions exitoses de <frança, incloent la seva victòria en la batalla de Agincourt de 1415 i finalment “assegurant el control total del tron francès”. Essent que la pel·lícula serà una adaptació actual, caldrà veure que imaginaran Edgerton i Michod per a ‘The King’, l’argument del qual encara no es coneix.

Per ara encara no hi ha data d’estrena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada