Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 7 de febrer del 2018

'Deadpool 2'.

Gràcies a Ryan Reynolds i Fox avui tenim un nou avanç de ‘Deadpool 2’, on ens presenten a Nathan Summers/Cable, un nou mutant viatger en el temps.

El tràiler parla per si sol -incolent una referencia a una pel·lícula recent-.

L’argument diu el següent: Després de sobre viure a un atac boví casi mortal, un desfigurat cuiner (Wade Wilson) lluita per complir el seu somni de convertir-se en el camarer “buenorro” de First Dates mentre aprèn a manegar-se després d’haver perdut el sentit de gust. Buscant quelcom picant en la seva vida (i també un condensador de fluzo), Wade haurà de lluitar contra ninjas, yakuzas i un ramat de gossos sexualment agressius mentre viatja al voltant del món per descobrir la importància de la família, l’amistat i el gust, trobant un nou gust per l’aventura i guanyant-se la coneguda tassa de ‘Millor Amant del Món’.

Dirigeix David Leitch, coresponsable de John Wick i responsable en solitari de ‘Atomic Blonde’. Per la seva banda, Tim Miller, director de la original, està també liat amb un altre pel·lícula de viatges en el temps, el nou reboot de ‘Terminator’ apadrinat per James Cameron.

A continuació el tràiler i el cartell...

        

        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada