Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 14 d’abril del 2018

'Better Watch Out'.

‘Better Watch Out’ o ‘Cuidado con los Extraños’ és un film que ens arriba dos anys més tard de la seva estrena -Perquè? No ho se- el cas és que abans d’ahir es va publicar el tràiler en castellà i com no hi havia noticies al respecte, he buscat a veure si en alguna pàgina dedicada al cinema en parlava.

Doncs bé, gràcies a la pàgina Aullidos dedicada més be al cinema de terror n’he trobat l’argument, i diu així: una jove cangur haurà de defensar a un nen de 12 anys d’uns estranys que envaeixen la casa; per descomptat, res és el que sembla i hi haurà rius de sang.

És el segon treball del director i guionista Chris Peckover (‘Undocumented’). El film va recollir diversos guardons, des de Millor Actor Protagonista Levi Miller i Millor Mort per Chris Peckover en el FrightFest de Londres. També es va endur el Golden Raven com a la Millor Pel·lícula Internacional en el BIFF (Brussels International Festival of Fantasy Film), el premi del jurat en el Australià Monster Fest i els premis del públic en el Neoyorquí Ithaca International Fantastic Film Festival i per últim el Canadenc Fantasia Film Festival.

El Film es va estrenar en Festivals durant el final del 2016 i entre mitjans i finals del 2017, i no va ser fins el 6 d’Octubre de 2017 que es va estrenar a USA on sols ha fet uns 20.369$. Tot i això va aconseguir un 67/100 a Metacritic i un 6,5/10 a IMDb.

Pel que sembla aquí ha sortit directament en DVD.

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada