Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 19 d’abril del 2018

'The Equalizer 2'.

Ahir es varen donar a conèixer les primeres imatges i el primer cartell de la segona entrega de ‘The Equalizer’, dirigida per Antonie Fuqua i protagonitzada per Denzel Washington.

En la primera entrega, Washington, interpreta a Robert McCall, un agent secret que decideix retirar-se del seu treball en la agencia governamental de la CIA. En la seva nova vida és un dependent en una ferreteria en un poble tranquil. Fins que una nit sopant en un bar, coneix a Teri (Chloë Grace Moretz), una jove prostituta amb la que dona peu a una nova amistat. Després de diverses nits parlant de literatura, sobre la vida, etc. Robert s’assabenta que a Teri li han donat una pallissa i l’han deixat en coma. Tot i que va jurar no tornar a utilitzar la violència, el gran vincle que ha creat amb la noia fa que un gran sentiment de venjança creixi dins seu. Els de la màfia no saben que l’agressió a Teri acaben de fer enfadar a un dels ex agents secrets més letals de la història de la CIA.

En aquesta ocasió Robert McCall s’enfrontarà a un cas més en el seu terreny personal. Pot ser que el tràiler ensenyi MASSA de la trama, així que recau en vosaltres si voleu o no veure’l.

‘The Equalizer 2’ s’estrena el pròxim 20 de Juliol a USA i el 28 de Setembre aquí.

          

          






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada