Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 4 d’abril del 2018

'Upgrade'.

Logan Marshalll-Green te nova pel·lícula, es va presentar en el festival SXSW (South by Southwest), que es un festival que engloba les novetats de Pel·lícules, mitjants interactius i Música, que te lloc cada primavera, a Austin, Texas, Estats Units.

Aclarit el tema festival, anem a la qüestió sobre la pel·lícula. Grey Trace es un tecnòfob atrapat en un món on els ordenadors dominen absolutament tot. Quan acaba paralític després de ser víctima d’un atracament, un multimilionari li ofereix una cura miraculosa: la inserció d’un processador anomenat STEM. El processador funciona de meravella. Amb un problema: té intel·ligència pròpia, com els tentacles del Doc Ock a ‘Spider-Man 2’. I ganes de convertir al seu portador en una màquina de matar, en mig d’una conspiració que envolta a la mateixa empresa que li va col·locar el processador.

Segons Indiewire, es una pel·lícula per passar l'estona. A Green l’acompanyen en el repartiment principal: Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, Simon Maiden i Benedict Hardie.

A continuació tràiler i cartell...

          


Dirigeix i escriu Leigh Whannell, co-creador de Saw conjuntament amb James Wan, i s’estrena sota la producció de Blumhouse. El cartell el tenim gràcies a Bloddy Disgusting.

S’estrena el pròxim 1 de Juny de 2018 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada