Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 5 d’abril del 2018

'Nightflyers'.

A principis del mes de Gener, des de Variety ens informaven de la adaptació d’un altre novel·la de George R.R. Martin, a la petita pantalla.

Doncs ara ja ha sortit el primer tràiler, tot i que encara no hi ha data d’estrena. George R.R. Martin ha format part del equip de guionistes, la sèrie s’estrenarà a Netflix en els pròxims mesos amb la idea de convertir-se en un dels grans èxits de la plataforma amb el reclam del autor de ‘Game of Thrones’.

La sèrie ens explica el viatge de la tripulació de la Nightflyer, a la cerca d’una nau alienígena que suposaria la clau per a la supervivència dels humans. Però sense anar més lluny, el capità de la nau d’exploradors es troba ocult de la intel·ligència artificial que controla la nau, convençut de que la intenció de la Nightflyer es destruir-los. Un argument amb connexions des de 2001 a al cine de zombies, traslladat a la gran pantalla sense gaire èxit l’any 1987, i que ara te la oportunitat de tenir millor fortuna sota la direcció de Daniel Cerone, showrunner de ‘Dexter’, i amb producció de Universal Cable Productions, Netflix i SyFy.

Gretchen Mol encapçala el repartiment, interpretant a la doctora Agatha Matheson.

A continuació el tràiler de la sèrie i el de la pel·lícula de 1987...

          

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada