Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 8 d’abril del 2018

'Terminator'.


Des de Coming Soon, ens arriba la informació de que l’estrena de la nova entrega de ‘Terminator’, s’endarrereix quatre mesos.

Paramount Pictures, va anunciar ahir dissabte que endarreria l’estrena de el nou film dirigit per Tim Miller (Deadpool) i produïda pel propi Cameron. Passant del 26 de Juliol de 2019 al 22 de Novembre de 2019.

En un principi ha sorgit el rumor de que Mackenzie Davis (‘Blade Runner 2049’, ‘Halt and Catch Fire’ o ‘The Martian’), sigui la protagonista de la nova entrega, juntament amb Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton, que continuarà la història després de ‘Terminator: Judgment Day’; i obviarà en aquest cas ‘Terminator: Rise of the Machines’, ‘Terminator: Salvation’ i ‘Terminator: Genisys’.

James Cameron, que recuperarà els drets de la franquícia al 2019, està produint la nova pel·lícula amb David Ellison de Skydance. Cameron, en el seu dia va vendre els drets a la productora Gale Anne Hurd per 1$, amb un acord que li permetia dirigir ‘Terminator’, amb Schwarzenegger com a protagonista. La primera entrega va recaptar 78.371.200$ a nivell mundial i la seva seqüela la més aclamada, ‘Terminator: Judgment Day’ va aconseguir 520.881.154$ a nivell mundial.

Billy Ray (‘The Hunger Games’) es el que ha escrit el guió més recent del projecte, que ha estat pensat per Cameron, Miller i Ellison.

Doncs així, la nova entrega amb el títol provisional de ‘Terminator’, s’estrenarà a USA el pròxim 22 de Novembre de 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada