Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 14 d’abril del 2018

'Untitled Terminator Reboot'.

Des de Deadline ens informen en exclusiva de que ja s’ha fitxat a un actor per a un nou Terminator, en aquest cas en el bàndol dels dolents. El actor que interpreta a Ghost Rider a Agents of S.H.I.E.L.D, Gabriel Luna, ha estat l’escollit per aquest nou rol.


De totes maneres The Wrap és el que ha aclarit que el seu personatge serà el dolent de la pel·lícula i que no tant sols amb aquest actor acaba el càsting Llatinoamericà. Deadline ha ratificat la incorporació de Diego Boneta -el qual el seu nom ja va sorgir fa uns dies en alguns mitjans- i també a Natalia Reyes.

També cal destacar que aquesta sèrie de fitxatges encaixen amb una informació de The Tracking Board, en la que puntualitzaven que una bona part del rodatge d’aquesta nova entrega es desenvoluparia a la Ciutat de Mèxic i immediacions. Jeff Sneider es una font fiable en aquesta pel·lícula i ja va insinuar el nom de Gabriel Luna (com a mínim pel cognom) també fa uns dies.
Segons THR, Reyes, actriu colombiana, serà la nova protagonista principal de la pel·lícula.


Reyes interpreta a Dani Ramos, una noia de classe obrera de la ciutat de Mèxic “atrapada en la guerra entre humans i robots”. Reyes ha estat escollida gracies a la seva interpretació a ‘Birds of Passage’, la nova pel·lícula de Ciro Guerra després de ‘Embrace of the Serpent’.

Tots els nous fitxatges, s’uneixen els ja confirmats Mackenzie Davis, Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger, qui continua associat a la pel·lícula tot i la operació cardíaca a la que ha estat sotmès aquesta setmana -l’estudi ha desmentit a Variety que la intervenció a Schwarzenegger, sigui el motiu del endarreriment de quatre mesos en l’estrena que estava fixada per al mes de Juliol i ha passat al mes de Novembre de 2019-.

El nou film que prepara Paramount Pictures, està dirigit per Tim Miller (Deadpool), produïda per James Cameron i amb guióde David Goyer.



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada