Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 26 d’abril del 2018

'The Woman in the Window'.


Des de Deadline ens informen de que Joe Wright (‘The Darkest Hour’), adaptarà a la gran pantalla la novel·la més venuda aquest Sant Jordi passat, ‘La Mujer en la Ventana’ (‘The Woman in the Window’), de A.J. Finn sobre el trastorn bipolar, i amb un guió de Tracy Letts.

Amy Adams en serà la protagonista, Anna Fox, una psicòloga infantil que pateix agorafòbia, i viu reclosa a casa seva, beu i espía als seus veïns fins que un dia creu ser testimoni d’un crim. Una història semblant a ‘Rear Window’ (‘La Ventana Indiscreta’), però aprofundint en com el trastorn psicològic pot afectar a la percepció que un te del seu entorn i la que els demés tenen de tu. Quelcom bé coneix l’autor de la novel·la, A.J. Finn, un pseudònim darrera el que s’amaga l’editor de llibres Daniel Mallory, diagnosticat fa un parell d’anys amb trastorn bipolar.

Els drets de la novel·la varen ser comprats per Fox, per un milió de dòlars, després de vendre més d’un milió d’exemplars sols als Estats Units. La producció de la pel·lícula començarà el pròxim mes d’Agost, amb una data d’estrena per el pròxim any.

Si us voleu revisar, hi ha un thriller dels anys 90 que tracte també la agorafòbia, ‘Copycat’, protagonitzada per Sigourney Weaver i Holly Hunter.



Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada