Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 12 d’abril del 2018

'Normal People'


Des de Screen Daily ens parlen del nou projecte de Liam Neeson acompanyat de Lesley Manville (‘Phantom Thread’), un film diríem una mica personal. ‘Normal People’, està dirigida per Lisa Barros D’Sa i Glenn Leyburn, diem que és un projecte “personal”, primer, perquè rodarà al seu país natal, Irlanda del Nord, des de fa temps que no ho feia -nou anys des de ‘Five Minutes of Heaven’-, i segon per ser un drama matrimonial marcat per l’amenaça de mort -Neeson va perdre també fa nou anys a la seva esposa, Natasha Richardson en un accident d’esquí a Canadà-.

El projecte, anunciat ahir per Screen Daily, ens du al cor d’un matrimoni, format per Tom (Neeson) i Joan (Manville). Una tranquil·la relació que des de anys ha trobat el seu ritme fins que ella es diagnosticada d’un càncer de mama.

‘Normal People’ te un guió del dramaturg Owen McCafferty -que va entregar un primer esborrany a les dues setmanes- i el seu rodatge comença el pròxim mes de Juliol a Belfast. Es vendrà en el festival de Cannes que es celebra del 8 al 19 de Maig.

Des de Screen Daily.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada