Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 13 d’abril del 2018

'It: Chapter 2'.

Després de trencar tots els records de taquilla possibles per un film de terror l’any passat i aconseguir una recaptació de 700.381.748$, tot i ser una pel·lícula de classificació R. Ara la seqüela de ‘It’ -o per ara ‘It: Chapter 2’- ja a començat a fitxar els actors per començar rodatge aquest estiu, de cara a adaptar la resta del relat de Stephen King, on veurem les versions adultes dels nens protagonistes retornant al seu poble natal per encarar-se de nou al terrífic pallasso Pennywise.

          

Des de THR, ens informen de que Jessica Chastain ja ha tancat el seu contracte per a interpretar a Beverly (Sophia Lillis en la pel·lícula de 2017) i ara es poden unir els noms de James McAvoy i Bill Hader per donar vida en la versió adulta a Bill (Jaeden Lieberher) i Richie (Finn Wolfhard, vist a ‘Stranger Things’). Ambdós estan en procés de negociació preliminar.

Tot i que pugui semblar una mica estrany que Chastain es sumi a una producció d’aquest gènere en aquest moment de la seva carrera, ella ja va col·laborar anteriorment amb el director Andy Muschietti al film ‘Mama’ i des d’ençà que te amistat amb Barbara Muschietti, productora i germana del director. Du des del primer moment essent candidata al paper i fins i tot varen estar a punt de rodar una escena post-crèdits per avançar la seva aparició al final de la primera part, tot i que al final la idea es va descartar.

Com a anècdota, dir que durant la gira de presentació de ‘It’, es va demanar als nens protagonistes que escollissin els actors que els agradaria veure com al seu jo adult. Wolfhard i Lillis ho van encertar; Lieberher volia que fos Christian Bale.

          

‘It: Chapter 2’ arribarà als cinemes el pròxim 06 de Setembre de 2019. S’espera que els nens protagonistes també apareguin en aquesta seqüela en forma de flashbacks.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada