Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 21 d’abril del 2018

'DreamWorks Animation & Guillermo del Toro'.


La divisió animada de Universal Studios, ‘DreamWorks Animation’, ha arribat a un acord amb el director mexicà Guillermo del Toro, per a futures pel·lícules en col·laboració.

Del Toro, ja havia col·laborat amb l’estudi d’animació com a consultor, en els següents projectes: ‘Megamind’ i ‘Kung Fu Panda 2’; ha estat productor executiu a ‘Rise of the Guardians’, ‘Pussi in Boots’ i ‘Kung Fu Panda 3’, i l’any 2016 va crear juntament amb la productora la sèrie animada ‘Trollhunters’ per a Netflix.

Doncs com bé va dir el president de DreamWorks Animation, Christopher DeFaria, s’ha arribat a un acord de col·laboració, per a que produeixi i dirigeixi varis films.

“La animació es una forma d’art que ha influït molt en el meu treball des de la infància”, va dir el director mexicà en un comunicat. “Per mi, és el mitjà perfecte per donar vida a totes i cadascuna de les idees, no importa quan extravagants o salvatges. Estic ansiós per treballar amb Chris i els talentosos artistes de DreamWorks, algunes de les persones més talentoses del negoci, per aconseguir que aquestes imatges es facin realitat. He treballat amb DreamWorks durant aproximadament una dècada i l’horitzó és segueix expandint”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada