Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 18 d’abril del 2018

'Birds of Prey'.

Ens arriba la noticia des de DHD, que Cathy Yan, nascuda a Xina, antiga reportera i corresponsal del Wall Street Journal per a Nova York, Hong Kong i Pekin, productora del documental Sky Ladder és la candidata nº1 per a dirigir ‘Birds of Prey’ per a Warner/DC, l’adaptació del súper grup de personatges de DC.

El projecte tindrà a Harley Quinn (Margot Robbie), com a protagonista principal, tot i que el grup el formen personatges com Batgirl, Black Canary o Huntress, en l’adaptació a la gran pantalla, el súper grup pot estar format per diferents personatges, així que es possible que també veiem Catwoman, Poison Ivy o la que vulgui Christina Hodson -i Batgirl és més provable ja que Hodson s’està encarregant del guió de la pel·lícula individual-.


El cop d’empenta a la carrera de Yan ha estat gràcies a Sundance, on ha presentat el seu primer llargmetratge, ‘Dead Pigs’, guanyadora del premi al millor repartiment internacional a Sundance. A més ha estat escollida a dit per Robbie, que tindrà el control creatiu casi complet de la pel·lícula. A falta dels últims serrells, està pràcticament fet. El film està esperant en realitat a Robbie, ja que te pendent de rodatge la nova pel·lícula de Tarantino. DHD intueix l’inici de rodatge per a finals d’any, principis del següent.

A continuació un clip de ‘Dead Pigs’...

          

I el tràiler del curt que va situar a Yan en el mapa cinematogràfic: ‘According to my Mother’.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada