Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 10 d’abril del 2018

'The Meg'.

Ja ha sortit el tràiler de la nova pel·lícula de Jason Statham, que aquest cop s’enfronta a un tauró gegantí. ‘The Meg’ dirigida per Jon Turtletaub (‘National Treasure’).

L’argument és el següent: Un submarí ha començat una expedició a una fosa de les Marines, la més profunda del Oceà Pacífic, i que ha estat atacat per una gegantina criatura que es creia extingida i, ara, es troba enfonsat en un indret recòndit del mar amb la seva tripulació atrapada dins. Amb el temps en contra seu, el submarinista especialitzat en aigües profundes Jonas Taylor (Jason Statham) és reclutat per un visionari oceanògraf xinés (Winston Chao), contra la voluntat de la seva filla Suyin (Li Bingbing), doncs ha decidit posar en marxa una missió per a rescatar als tripulants del submergible abans de que sigui massa tard.

El guió ha estat escrit a varies mans: Dean Georgaris, Erich Hoeber i Jon Hoeber. La pel·lícula està protagonitzada pel propi Statham, Li Bingbing, Winston Chao, Ruby Rose, Rainn Wilson i Ólafur Darri Ólafsson.

‘The Meg’ s’estrena el pròxim 10 d’Agost.

          

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada