Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 28 d’abril del 2018

'Star Wras: Resistance'.


‘Star Wars’ estrenarà nova sèrie animada, després de finalitzar ‘Star Wars Rebels’, Disney ha anunciat el nou projecte que continuarà les aventures de la saga creada per George Lucas per a la petita pantalla; es tracte de ‘Star Wars Resistance’ i, tal com indica el seu títol, la producció s’ambientarà en les aventures de la Resistència en la seva lluita contra la Primera Ordre. El gran canvi respecte a ‘Star Wras Rebels’, serà l’abandó de Lucasfilm de l’animació 3D i optant per un estil proper al anime.


Els esdeveniments de la sèrie englobaran la etapa anterior a lo vist en el setè episodi, ‘Star Wars: The Force Awakens’, i seguirà a Kazuda Xiono, un jove pilot –espía de la resistència que tindrà la veu de l’actor Christopher Sean (Hawai 5.0). L’acompanyaran en els papers secundaris Suzie McGrath (‘East Enders’), Scott Lawrence (‘Legion’), Myrna Velasco (‘Elena of Avalor’), Josh Brener (‘Silicon Valley’), Donal Faison (‘Scrubs’), Bobby Moynihan (‘Duck Tales’), Jim Rash (‘Community’) i Rachel Butera (‘Tommy’s Tiny Tea Time’).

Personatges ja coneguts com el robot BB-8, Poe Dameron i la Capità Phasma apareixeran també en forma animada, amb Oscar Isaac i Gwendoline Christie confirmats per posar-los veus.

El guionista i productor Dave Filoni, responsable de ‘Clon Wars’ i ‘Rebels’, també estarà involucrat, el que per alguns fans serà una bona noticia, ja que consideren que aquestes sèries han sabut captar l’esperit de la saga millor que algunes pel·lícules:

“La idea de ‘Star Wars: Resistance’ va néixer del meu interès per l’aviació i els pilots de la segona Guerra Mundial”, comenta Filoni en el comunicat de la companyia. “El meu avi va ser pilot i el meu oncle pilotava i restaurava avions, així que això sempre ha estat una gran influència en mi. Hi ha una llarga història de carreres a gran velocitat a ‘Star Wars’ i crec que hem capturat aquest sentit d’emoció en un estil inspirat per l’anime, el qual es algo que el nostre equip duia volent fer des de fa molt de temps”.

L’estrena serà a finals d’any a Disney Channel i Disney XD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada