Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 26 d’abril del 2018

'Laika & Aardman'.


Des de The Hollywood Reporter, ens informen de que l’estudi animat Laika Animation Studios (‘Kubo and The Two Strings’) i Aardman Animation (‘Early Man’), han anunciat noves pel·lícules, per una banda la segona part de ‘Chicken Run’ (Aardman Studios) i la cinquena pel·lícula per part de Laika Animation Studios.

La cinquena pel·lícula és una “aventura amb grans tocs de comèdia”, que estarà dirigida per Chris Butler (‘Paranorman’). La web Cartoon Brew no dona pistes del títol, però si el repartiment que posaran veu als personatges: Hugh Jackman, Zoe Saldana i Zach Galifianakis; a tot això li hem de sumar que la distribuïdora habitual de Laika, Focus Features, no participarà en la producció. La nova distribuïdora serà Annapruna Pictures, de Megan Ellison -tot i que, Laika i Focus, varen firmar un contracte amb l’estrena de l’última pel·lícula ‘Kubo and the Two Strings’, la distribució de tres pel·lícules.

Pel que fa a Aardman, aquesta matinada, hora local, THR informava de la “confirmació oficial” de la seqüela de ‘Chicken Run’, 18 anys després de la primera entrega. El fundador de Aardman i director de la primera, Peter Lord, deixarà aquest cop el seient de director a un altre conegut de la casa, Sam Fell, el director de ‘Flushed Away’ (‘Ratónpolis’). Tornaran però els guionistes de la primera entrega: Karey Kirkpatrick i John O’Farrell. La pel·lícula començarà producció quan Aardman acabi la seva nova pel·lícula, la segona part de ‘Shaun the Sheep Movie’ -amb el sobre títol: ‘Farmageddon’-.


Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada