Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 27 d’abril del 2018

'Paramount Pictures'.

Noticies, de les pròximes pel·lícules de la Paramount des de la Cinemacon a Las Vegas. En el panell de dimecres, van ser anunciades les novetats pel cap de l’estudi, Gianopoulos.

*Com ja feia dies que es parlava, tindrem seqüela de ‘A Quiet Place’. Aquesta seqüela, com va confirmar Gianopoulos, estarà creada de nou per John Krasinski, però encara no està confirmat que la torni a dirigir -ara mateix es troba ocupat amb el thriller sci-fi ‘Life on Mars’- o si també repetirà Emily Blunt o Marco Beltrami (banda sonora).

*S’han anunciat dues noves pel·lícules de ‘Star Trek’. Sense donar més detalls...una serà el projecte que desenvoluparà Tarantino; la segona, serà la seqüela de ‘Star Trek: Beyond’ -d’aquí que les declaracions de Simon Pegg tinguin més sentit, ja que fa uns dies declarava que desconeixia el projecte de Tarantino i que reafirmava l’existència d’un guió propi per a la quarta entrega, anunciada oficialment, que inclourà el retorn de Chris Hemsworth com a pare del capità Kirk-.

*Noticies referents a la saga Cloverfield, de J.J Abrams, que ha remarcat que el film bèl·lic/terror/sci-fi ‘Overlord’, No està relacionada amb l’univers ‘Cloverfield’. I ha anunciat una seqüela específica de ‘Cloverfield’, en desenvolupament. De ‘Overlord’, s’ha mostrat un clip. Força impactant, pel que sembla.

*I també s’han mostrat diversos banners, de ‘Gemini Man’, la pel·lícula de ‘Sonic’ i la nova de ‘Terminator’.

Des de Omega Underground.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada