Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 28 d’abril del 2018

'Star Trek 4'.


Segons va anunciar abans d’ahir en exclusiva Variety, S.J. Clarkson ha estat l’escollida per a dirigir la quarta entrega de ‘Star Trek’, més concretament la seqüela de ‘Star Trek: Beyond’.

Dimecres en la Cinemacon, el president de Paramount Pictures, Jim Gianopoulos, confirmava la producció de dues noves pel·lícules de l’univers ‘Star Trek’, la que prepara Tarantino -que en principi, no estaria relacionada amb aquesta nova trilogia-, i la seqüela de ‘Star Trek: Beyond’, que pràcticament s’anunciava abans de que s’estrenés aquesta.

Aquesta nova entrega comptarà amb Chris Hemsworth com a co-protagonista conjuntament amb la tripulació habitual de la Enterprise -amb l’absència de Anton Yelchin, mort ara fa dos anys- i liderada per Chris Pine, en el que suposarà el retrobament de pare i fill.
Clarkson, directora Britànica, li encarreguen la direcció després de més de 20 anys d’experiència a la televisió i en episodis de ‘Life on Mars’, ‘EastEnders’, ‘Heroes’, ‘Jessica Jones’, ‘Dexter’ i la sèrie policíaca ‘Collateral’, la que li ha acabat de donar un impuls a la seva trajectòria, amb Carey Mulligan com a protagonista.

          


Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada