Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 5 d’abril del 2018

'Johnny English: Strikes Again'.

Via Coming Soon ens arriba l’estrena del tràiler de la tercera entrega de Rowan Atkinson com a Johnny English. Focus Features i Working Title han publicat el que és el tràiler de la tercera entrega titulada ‘Johnny English: Stikes Again’.

La primera entrega es va estrenar al 2003, sota el títol ‘Johnny English’, la pel·lícula va tenir un pressupost d’uns 40M$, tot i que als Estats Units no va obtenir gaires beneficis 28.082.366$ i que va obtenir rendiment -no gaire alt- a la resta del món, fent una taquilla de 132,5M$ i un total global de 160.583.018$. La segona entrega es va tenir per títol ‘Johnny English: Reborn’, va costar 45M$ - cinc més que la primera- tot i que va ser un desastre en quant a recaptació a USA amb només 8,3M$, va tornar a “salvar” els mobles fent 151,7M$ a la resta del món i tornant a fer un global de 160.078.586$. La primera va obtenir unes critiques regulars (51/100 a Metacritic) i un aprovat per part del públic (6,2/10 a IMDb; la segona entrega ja va obtenir critiques més fluixes que la primera (46/100 a Metacritic), però per part del públic va tornar a obtenir els mateixos resultats que la primera entrega (6,3/10 a IMDb).

L’argument d’aquesta tercera entrega, que arriba 7 anys després de ‘Johnny English: Reborn’, és el següent: La nova aventura de l’agent secret Johnny English, comença quan un ciberatac revela la identitat de tots els agents clandestins en actiu a Gran Bretanya, deixant a Johnny English com l’última esperança del Servei Secret. English ja retirat rep una trucada, per capbussar-se en la missió i mirar de trobar l’intel·ligent hacker. Com a home amb poques habilitats i mètodes analògics, Johnny English ha de superar els reptes de la tecnologia moderna per aconseguir que aquesta missió sigui tot un èxit.

A continuació el tràiler i el primer cartell...

          

          


La pel·lícula s’estrena el 12 d’Octubre al Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada