Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 6 d’abril del 2018

'Y: The Last Man'.


Des de Variety ens informen de que FX ha donat llum verda al pilot de ‘Y: The Last Man’.

*La producció corre a càrrec de Michael Green (‘American Gods’, ‘Blade Runner 2049’ o ‘Logan’) i Aida Mashaka Croal (‘Luke Cage’, ‘Turn’) conjuntament amb Brian K. Vaughan, co-responsable conjuntament amb l’artista Pia Guerra del còmic Original. L’episodi pilot estarà dirigit per Melina Matsoukas (‘Insecure’, ‘Master of None’, ‘Beyonce: Formation’).

‘Y: The Last Man’ va tenir 60 números, entre 2002 i 2008, i de la seva adaptació se’n parla inclús abans d’acabar la publicació, el 2006, quan New Line va comprar per primer cop els drets.

La història comença amb la mort sobtada i simultània de cada mamífer amb un cromosoma Y. Els únics mascles supervivents són un jove anomenat Yorick Brown i els seu mono caputxí Ampersand. Sota la protecció d’una agent del govern conegut com 355, Yorick es proposa descobrir que ha causat aquesta misteriosa plaga, i perquè només ell i Ampersand s’han salvat.

La última notícia que teníem respecta al projecte, data del 2013, amb una adaptació cinematogràfica dirigida per Dan Trachtenberg. Fins avui, l’anunci de la finalització de dos anys de treball, des de que FX va comprar els drets l’any 2016.

Via Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada