Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 22 d’agost del 2021

'Armor Wars'.


El comediant, actor i guionista Yassir Lester (Making History, The Carmichael Show, Girls) serà l’escriptor principal de Armor Wars de Disney+, amb el retorn de Don Cheadle al MCU com a James Rhodes, també conegut com a War Machine, segons The Hollywood Reporter. El projecte servirà com una reunió per a Lester i Cheadle després de treballar junts en la sèrie comèdia Black Monday de Showtime.

La sèrie s’ha descrit anteriorment com una “història clàssica de Marvel sobre la pitjor por de Tony Stark que es fa realitat: que succeeix quan la seva tecnologia cau en mans equivocades?”

Al Juny, el director executiu de Disney, Bob Chapeak, va prometre que Armor Wars “provablement eliminarà el neguit que els nostres fans tenen per més Iron Man”.

Originalment escrit per David Michelinie i Bob Layton i en set números des de Desembre de 1987 fins al Juny de 1988, la història de Marvel Còmics es centrava en el geni inventiu Tony Stark, quan descobreix que la mateixa tecnologia ultra secreta que va fer servir per a crear l’armadura de Iron Man està ara en mans de diversos supermalvats mortals i està martiritzat per la culpa pel mal que han fet utilitzant l’armadura. Davant les objeccions del seu govern, amics, col·legues i companys superherois, Stark jura utilitzar el poder de Iron Man per a posar fi al mal i recuperar el que és seu.

Armor Wars és una producció de Marvel Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada