Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 d’agost del 2021

'The Lion King Prequel'.


La preqüela de The Lion King està oficialment en marxa, ja que des de Deadline ens informen de que Kelvin Harrison Jr. i Aaron Pierre protagonitzaran el pròxim film.

Segons les informacions, la producció del film ja està en marxa, amb el director de Moonlight, Barry Jenkins, llest per a submergir-se en la mitologia dels personatges icònics del film original i estimat de Disney. Les informacions senyalen específicament que coses com la història del origen de Mufasa són quelcom que Jenkins sembla ansiós d’explorar.

Pel que fa al repartiment, Pierre (The Underground Railroad) interpretarà a Mufasa, mentre que Harrison Jr., millor conegut pel seu paper a Waves, interpretarà a Taka, millor conegut com Scar quan els fans el coneixen a The Lion King. Actualment es desconeixen altres membres del repartiment, però si s’assemblen en alguna cosa a l’última adaptació live-action de The Lion King, es provable que alguns noms importants s’uneixin al repartiment del film.

Des de Deadline assenyala que la preqüela (per ara sense títol), continuarà fent servir l’estil d’animació fotorealista el qual va emprar en el primer film. El guionista Jeff Nathanson, el guionista del primer film live-action, també participa en la preqüela.

The Lion King va estar dirigida per Jon Favreau, a partir d’un guió de Jeff Nathanson i Brenda Chapman a partir de la història original de Irene Mecchi i Linda Woolverton. I fotografia supervisada per Caleb Deschanel i música de Hans Zimmer.

Les veus que té cada personatge principal són les següents: Donal Glover com a Simba, James Earl Jones com a Mufasa, Beyoncé com a Nala, Chiwetel Ejifor com a Scar, Alfre Woodward com a Sarabi, Billy Eichner com a Timon i Seth Rogen com a Pumba, Eric Andre, Florence Kasumba i Keegan Michael Key com a Azizi, Shenzi i Kamari, les veus de les hienes.

El film va ser un gran èxit tot i la tèbia rebuda tant per part dels crítics com dels fans, el film va acabar recaptant $543,6M en l’àmbit domèstic i $1.123,9M a nivell internacional i un global de $1.667.635.327.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada