Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 d’agost del 2021

'Black Panther: Wakanda Forever'.


Tenim noves fotografies darrere de les càmeres des del set de Black Panther: Wakanda Forever, mentre la producció continua simultàniament a Boston i Atlanta. Les fotos mostren el primer cop d’ull a un altre ex alumne que retorna al MCU i una mirada més propera al debut de Dominique Thorne com a Riri Williams.

En les fotos des del set de Black Panther 2, que podeu veure a continuació, el guanyador del Emmy Martin Freeman retorna com Everett K. Ross després de tres anys des del primer film. També el podem veure lluint un nou aspecte com a Agent de la C.I.A. Les primeres les tenim gràcies a Just Jared i les segones des del compte Black Panther: Wakanda Forever News.





Basat en Marvel Comics de Stan Lee i Jack Kirby, Black Panther: Wakanda Forever continua explorant l’incomparable món de Wakanda i tots els rics i diversos personatges presentats en el primer film. Un cop més dirigit per Ryan Coogler. Les noves incorporacions al repartiment inclou a Tenoch Huerta (Narcos: Mexico), qui, segons les informacions ha estat escollit per a interpretar al antagonista.

Black Panther: Wakanda Forever està programat per arribar als cinemes el pròxim 08 de Juliol de 2022, quasi dos anys després de la mort prematura de l’estrella principal i l’aclamat actor Chadwick Boseman, qui va morir a l’edat de 43 anys després de la seva lluita privada de quatre anys contra el càncer de colon.

A més de la seqüela del MCU, Coogler també està desenvolupant una sèrie derivada de Black Panther sense títol per ara, per a Disney+, que es descriu com una sèrie d’origen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada