Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 d’agost del 2021

'Overlook Series'.

La sèrie derivada de J.J. Abrams, Overlook, l’està comprant els productors de Warner Bros. Television a uns altres compradors després de que HBO Max decidís no seguir endavant amb el projecte, segons The Hollywood Reporter. El mitjà de comunicació ens informa que la potencial sèrie té postors interessats, amb Netflix com el preferit per a possiblement aconseguir el projecte.

Overlook es centraria en “el hotel encantat més famós de la ficció estatunidenca”, basada en l’icònic hotel de la novel·la de Stephen King de l’any 1977 i que apareix en l’adaptació de Stanley Kubrick de 1980.

Segons les informacions, la sèrie va ser un dels primers programes que Abrams i la seva companyia de producció Bad robot van establir per al servei de streaming a través del seu acord general de $250M amb WarnerMedia. Inicialment, Overlook va rebre el “compromís de producció”, és a dir, significa una aturada de la sèrie, però Overlook ha “va romandre en una etapa de desenvolupament amb una sèrie de penalització per compromís”. Si la sèrie no troba un altre llar, Bad Robot serà “compensat econòmicament com si no la hagués realitzat”.

Segons les fonts del mitjà, WarnerMedia ha decidit centrar-se en els esforços de la IP/franquícia de Abrams i Bad robot per a HBO Max, com Justice League Dark, juntament amb altres projectes com la sèrie original Duster, protagonitzada per Josh Holloway, així com Demimonde de HBO i Subject to Change de HBO Max, ambdós basades en idees originals del cineasta que té comanda de sèries. El pilot del drama de ciència-ficció Demimonde estarà dirigit per Abrams.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada