Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 d’agost del 2021

'My Hero Academia'.


L’adaptació live-action de My Hero Academia ha trobat director.

Des de Variety ens informen de que el cineasta japonès Shinsuke Sato (I Am a Hero, Kingdom, Alice in Borderland) ha signat per a dirigir el film. El reconegut cineasta farà el seu debut en anglès amb l’adaptació, que veurà la icònica sèrie manga traslladada a un nou mitjà. My Hero Academia està escrit i il·lustrat per Kohei Horikoshi i s’ha convertit en un dels títols de manga més populars del món, generant una sèrie anime igual de popular, amb els seus propis films animats recentment estrenats.

L’últim film que ha produït la franquícia, My Hero Academia: World Heroes’ Mission és el tercer film de la popular sèrie d’anime i els dos films anteriors han tingut molt d’èxit. My Hero Academia: Two Heroes, el primer film estrenat el 2018 va recaptar $5,7M en la taquilla dels Estats Units. El segon film, My Hero Academia: Heroes Rising es va estrenar en els Estats Units el passat 2020 i va recaptar aproximadament $2,5M el dia de l’estrena.

My Hero Academia: World Heroes’ Mission es va estrenar al Japó el passat 6 d’Agost. Encara no s’ha fixat data per America del Nord. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada